Tilbake til forsiden
RegistrerSøkHjelpMedlemslisteGrupperLogg innAnnmeldelser SentrumScene 27 og 29??

 
Svar på tråden    Tilbake til forsiden » Solide saker Les forrige tråd
Les neste tråd
Annmeldelser SentrumScene 27 og 29??
Forfatter Beskjed
SKYFRI
Synger på en salme


Registrert: 10.05.2006
Innlegg: 891
Bosted: Drammen Rock City

Innlegg Annmeldelser SentrumScene 27 og 29?? Svar med sitat
Noen som har funnet noen annmeldelser av konsertene på sentrum scene 27 og 29ende??

_________________
..du henter meg uten å løfte en finger..
torsdag 11 mai 2006 - 15:30 Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Englefjes
Sjefsbølle


Registrert: 01.05.2006
Innlegg: 4201
Bosted: Det vakre vestland

Innlegg Svar med sitat
Dagsavisen har anmeldelse for torsdagen, den 27.

Sitat:

Jeg begynte torsdagskvelden skeptisk. Med armene i kors sto jeg bakerst på galleriet på Sentrum Scene. Jeg var alene, edru og på jobb, og er grunnleggende nøkternt innstilt til come back-band. Da klokka hadde passert halvt midnatt sto jeg med armene i været – fortsatt edru – og sang «Splitter pine». Jeg kunne ikke la være.

For publikum var det lørdagskveld denne torsdagen, full fest og de fleste fant tilbake til rockefoten fra studietida. For dette var en romantisk tidsreise, og det var like mye minnene bandet maner fram som bandet sjøl som ble hyllet. Ni har gått siden forrige album, ti år har gått siden forrige gang bandet gjestet Sentrum Scene. Og Prepple var rask til å utbasunere sin kjærlighet til scena som har gjenoppstått fra de døde. «Oslos beste sted å spell, æ e så glad for at Rockefeller styrer sjappa og ikke Olav Thon», sa kveldens store mann, Prebble Houmb i hvit, klangermet bomullsgenser.

«Lunta brenner» – åpningssporet fra deres siste album, nummer én-albumet «Gravitasjon» – var også valgt til å åpne konserten. Men bandet er rutinert og fullt klar over sin egen sentimentale posisjon, så allerede låt to var hentet 17 år tilbake i tid, «Blind» fra milepælen «Splitter pine». Det arrogante ville vært å spille mye fra den siste skiva først, for det er det som er artigst for bandet sjøl, men så selvhøytidelige og selvopptatte er ikke dette bandet. De er trøndere (for det meste), de drikker karsk og deler ut karskkopper til publikum, og skjønner verdien av en fest, og det bød de virkelig på ved å pløye gjennom bandets aller største låter. «En vill en», «Slave», «Møkkmann» og «Metallic hvit», nesten alt fansen kunne begjære.

Etter knapt en time og et kvarter takker bandet for seg, og etterlater seg et publikum helt på kanten av orgasme. Og selvsagt kommer de tilbake, og nå setter bandet inn støtet i det som har vært et nærmest perfekt oppbygd sett. Først «Boom Boom», så tar de det ned med «Hagelangs» og avslutter med ekstase – «Splitter pine». Forutsigbart? Ja. Effektivt? Ja, som bare det.

Er det feigt å lene seg så tungt på gammel storhet som det DumDum Boys gjør? Kanskje, men dette bandet handler ikke om nåtid og nyvinning. Det handler om klassiske låter, om allsang, om kraft, snert og vidd. En ny plate er bare en anledning til å friske opp det gamle. Og det er DumDum Boys voksne nok til å akseptere.
Link: http://www.dagsavisen.no/nyetakter/anmeldelser/article2067460.ece

_________________
Jeg er ingen engel.
Jeg har en liten djevel på hver skulder som maser, dagen lang.
torsdag 11 mai 2006 - 16:52 Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post
lt krutt
Nykter


Registrert: 21.05.2006
Innlegg: 14
Bosted: mosjøen

Innlegg Svar med sitat
e va på konserten den 27 dæ va den bæste e ha vøre på,drit bra lyd,drit bra sangæ i rett rekke følge all va troll bra,savnæ kanskje enno meir trøkk på "gå på vannet" så e synns e den tøffeste låten på lenge,blind e vel den beste kanskje eller metalick hvit eller.... eller.... eller,,,.ell
søndag 04 juni 2006 - 18:54 Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Vis innlegg fra:    
Svar på tråden    Tilbake til forsiden » Solide saker Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til: 
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no