Tilbake til forsiden
RegistrerSøkHjelpMedlemslisteGrupperLogg innJeg har drept noen!
Gå til side Forrige  1, 2
 
Svar på tråden    Tilbake til forsiden » Møkkamann Les forrige tråd
Les neste tråd
Jeg har drept noen!
Forfatter Beskjed
Frifot
Splitter pine gal


Registrert: 10.05.2006
Innlegg: 2067
Bosted: Skien, Telemark

Innlegg Svar med sitat
Tjoo!
Da gjentok jeg nesten hendelsen fra i fjor;

Utdrag fra blogg:
Jeg var på vei hjem fra mitt besøk hos Cecilie (venninne). Jeg hadde kjørt i ca. 5 minutter. Det er seint på kvelden, og sommermørket har senket seg over vårt langstrakte land. Jeg kjører alene i bilen, og som vanlig når jeg er alene i bilen hører jeg på musikk. Brian Adams med ”Summer of ’69” durer ut av høytalerne. Alenetid i bilen med god musikk er noe jeg er veldig glad i. Er godt å få litt tid for seg selv, selv om det bare er nøyaktig én time å kjøre fra der Cecilie bor og hjem til Slemmestad. Veien er våt da det tidligere på dagen har regnet her. Siden det er så seint er det nesten bare jeg som er ute å kjører bil. Da jeg kjører over en lang slette ser jeg noe bevege seg på venstre side av veien. Det er noe stort og mørkt som beveger seg hurtig. Det kan umulig være en bil, for den kommer til å krysse veien, og på den siden er det ingen veier som krysser hovedveien. Det er bare et stort jorde. Det er mørkt ute, men heldigvis AKKURAT så lyst at jeg klarer å se hva det er; det er en stor jævel av en elg. Skogens konge kommer til å krysse veien rett foran bilen min! Jeg kjører i 70 km/t selv om fartsgrensa der jeg var er 80 km/t. Jeg holder pusten mens jeg trøkker bremsen helt i bånn. Klarer å bråbremse så jeg stopper rett foran elgen. Det kan ha vært 2 meter, max 3, mellom panseret på bilen og elgen. Tjoo! "Jeg lever" tenker jeg mens elgen fortsetter over veien som om ingenting har hendt. Jeg kan jo også ærlig innrømme at dette dog brakte fram visse dårlig minner fra i fjor sommer da jeg ikke var like heldig. Den gang var det heldigvis ”bare” et rådyr, så jeg kom fra det med livet i behold, i motsetning til rådyret… Det er utrolig hvor store disse dyrene er. Rådyret er jo bare et søtt dyr, men elgen er, ja, elgen er virkelig skogens konge. Stor og flott. Og med lange tynne bein, ser den nesten litt dum ut. Men hva faen skal det ut i veien å gjøre da?!? Men dette menneskemorder-dyret av en elg er jo vi nordmenn så stolte av, så jeg skal ikke snakke stygt om det, selv om trangen til å slenge litt med leppa nå er ganske stor.

Da jeg omsider får somla meg til å kjøre videre, selvfølgelig etter å ha sett elgen forsvinne langt inni skogen (forøvrig der den hører hjemme!), kjører jeg veldig rolig og forsiktig videre til første bussholdeplass. Jeg trenger å roes ned. Få litt frisk luft i de livredde lungene. Prøve å få hjertet ned av halsen igjen. Sender en SMS til Cecilie, en pass-deg-for-elger SMS til Mina som også kjører hjem i mørket og en kom-og-trøst-meg SMS til Jens (tysker’n). Meldingene tikker inn, og Jens ringer fra Tyskland for å trøste. Alt hjelper, men når jeg tenker på at jeg faktisk kunne vært død, hopper hjertet opp i halsen igjen. Shit! Jeg kunne vært død som 20-åring! Det er en skummel tanke. 20 år er da ingenting. Kanskje har jeg levd ¼ av livet mitt. Men jeg lever, og det er det viktigste.

Og jeg kan med dette også avbekrefte ryktet om at sekundene før du dør (/nesten dør) så passerer livet ditt i revy. Mulig det har skjedd andre folk, men jeg så ikke noe til noen revy. Nesten litt skuffende, nesten… Men jeg rakk å tenke en hel del mens jeg nærmet meg elgen. Og i natt har jeg tenkt på fremtiden og livet (som kan bli mye kortere enn beregnet hvis du ikke passer deg for elger!). Jeg har kommet fram til at jeg skal forandre meg. Bli et bedre menneske rett og slett. Så nå sitter jeg og lager liste over forandringer som må gjøres. Stay tuned, the list is coming to a blog near you!


Er det bare jeg som blir gjemsøkt av disse forbanna dyra, eller kan flere fortelle om lignende hendelser? Jeg kommer SÅ til å dø i trafikken en dag jeg... hjelpes!

_________________
Med min hånd i din kan jeg ikke lenger gå min vei
mandag 23 juli 2007 - 13:15 Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Englemor
Spiser solnedganger


Registrert: 26.03.2007
Innlegg: 1415
Bosted: Vestlandet her og

Innlegg Svar med sitat
Oi! Stakkars deg -håper du har kommet over skjelven i dag! Og jeg som blir litt dårlig av å treffe pinnsvin... Hos oss er det hjort som er problemet men jeg har heldigvis ikke møtt noen i veien enda.

_________________
- lever i en drøm -
mandag 23 juli 2007 - 13:33 Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Knut_Norw
Lost i smoking


Registrert: 30.06.2006
Innlegg: 3651
Bosted: Bodø city, Bodø by. Du veit korr hænn vi kommer fra.

Innlegg Svar med sitat
Vi har drit mye elg oppe i nordnorge, men heldigvis har jeg bare kommet akkurat så nært som du gjorde. Kjenner mange som har vraka biler og elger og slikt, men ingen som har dødd av det, heldigvis.

Sikkert ikke dumt å tenke på hva man gjør med livet sitt og legge noen planer i tilfelle rottefelle, men husk at det viktigste er å ha det morro. Ikke dropp fylla fordi det er usunnt, du kan jo dø i morgen, osv. Tenk heller andre veien. Hvis du skulle dø i mårra er det vel bedre å gjøre det med promille?

Har på en måte vært igjennom en del av det der med å ha angst for livet etter jeg mista en av de beste kompisene mine når vi begge var 24, og har konkludert med at men blir annerledes uansett om man planlegger det eller ikke. Selv har jeg egentlig bare den teorien igjen at jeg heller vil angre på noe jeg har gjordt enn noe jeg ikke har gjordt.

_________________
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
~ Douglas Adams
mandag 23 juli 2007 - 13:43 Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Frifot
Splitter pine gal


Registrert: 10.05.2006
Innlegg: 2067
Bosted: Skien, Telemark

Innlegg Svar med sitat
takk for vise ord Knut. Det er sånn jeg skal leve framover; heller angre på noe jeg har gjort enn noe jeg ikke har gjort. Man kan dø når som helst, og skal jeg først dø, vil jeg ta med meg alle de gode livsminnene mine i graven. Nå er det slutt på alt som er kjedelig og kan ansees som sløsing av tid. Nå skal det leves!

_________________
Med min hånd i din kan jeg ikke lenger gå min vei
mandag 23 juli 2007 - 15:46 Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Schlessbeth
Synger på en salme


Registrert: 11.04.2007
Innlegg: 826
Bosted: Trøndelag, sælfølgeli...=D

Innlegg Svar med sitat
Jeg holdt på å kræsje med elg en gang for en liten stund siden... Mamma og søstra satt på, men d første jeg tenkte på var at "nå ødelegges pappas flette nye bil", og så "nå blir pappa sur"... Men heldigvis gikk d bra... Jeg fikk hjerte opp i halsen og var skikkelig gelé i beina etterpå... D første jeg og mamma tenkte på etterpå, var at elgen må ha blitt jaga, så hvis vi hadde venta ei stund, kunne vi fått sett en bjørn... Men vi lever i hvertfall i beste velgående, bilen er like hel, men elgen kan jo ha blitt spist da...
Jeg er glad jeg hadde så rask reaksjonsevne, ellers kunne d gått riktig galt...

_________________
*Svart regn natt regn får mørket til å skinne*Lille-Store M født 16062009
mandag 23 juli 2007 - 18:32 Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Annonsør


 

i dag
Englefjes
Sjefsbølle


Registrert: 01.05.2006
Innlegg: 4201
Bosted: Det vakre vestland

Innlegg Svar med sitat
Hjelpe meg, Frifot! *trøsteklem*

Elg har jeg aldri møtt på men jeg har bråbremsa mange ganger for hjorten. Heldigvis er jeg blitt spart for sammenstøt hittil.

_________________
Jeg er ingen engel.
Jeg har en liten djevel på hver skulder som maser, dagen lang.
mandag 23 juli 2007 - 21:22 Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post
hybelshake
Bullshitmodde


Registrert: 10.05.2006
Innlegg: 2761
Bosted: Drammen

Innlegg Svar med sitat
Frifot da...

Nå må du slutte å kjøre på veier der der farter sånne kamikaze hjortedyr...
Bra det gikk fint i alle fall!

_________________
Bor det noen i osten på himlen?
mandag 23 juli 2007 - 21:44 Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post
Knut_Norw
Lost i smoking


Registrert: 30.06.2006
Innlegg: 3651
Bosted: Bodø city, Bodø by. Du veit korr hænn vi kommer fra.

Innlegg Svar med sitat
Schlessbeth, jeg tror ikke du vil spise en elg du har drept selv med bilen... Jeg har jo kniv i bilen i fall jeg skal kjøre på ett eller annet som ikke dør helt med en gang, men håper selvsagt jeg skal slippe å bruke den. Må være drit kjipt å prøve å drepe et dyr, selv om det er bedre enn å øa det lide...

_________________
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
~ Douglas Adams
tirsdag 24 juli 2007 - 9:34 Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Schlessbeth
Synger på en salme


Registrert: 11.04.2007
Innlegg: 826
Bosted: Trøndelag, sælfølgeli...=D

Innlegg Svar med sitat
Jeg hadde selvfølgelig ikke spist den, men bjørnen kansje gjorde d like etterpå... Very Happy

_________________
*Svart regn natt regn får mørket til å skinne*Lille-Store M født 16062009
tirsdag 24 juli 2007 - 19:28 Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Vis innlegg fra:    
Svar på tråden    Tilbake til forsiden » Møkkamann Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Gå til side Forrige  1, 2
Side 2 av 2

 
Gå til: 
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no